Producenci

ŻELATYNA W PROSZKU BIO 20 g – Amylon

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 6,30 zł
  (1 kg = 315,00 zł )

Cena regularna:

6.30
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI
żelatyna spożywcza wieprzowa w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Żelatyna ma szerokie zastosowanie w kuchni, zarówno do potraw słodkich, jak i słonych. Może być stosowana do kremów, polew, budyni, do galaretek tortowych lub na ciasto oraz do przygotowania galaretek wieprzowych i z mięsem.
Żelatynę można też używać jako środka żelującego lub zagęszczającego.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość opakowania wystarcza na przygotowanie 500 ml płynu.
Żelatynę rozpuścić w 250 ml zimnego płynu i odstawić na 10 minut, do momentu aż napęcznieje.
Pozostały płyn (250 ml) zagotować i wymieszać z napęczniałą żelatyną. Nie gotować!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1435 kJ/ 342 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 84 g
Sól: 0,08 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
PRODUCENT (marka): AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
KRAJ PRODUCENTA: Czechy
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 120

Zgłoś błędne dane produktu

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl